Az atlantiszi gyűrű misztériuma inspirált egy olyan ékszer elkészítésére, melyben az elmúlt korok bölcsessége és a letűnt civilizációk tudása tükröződik, mindemellett gyógyít,
elősegíti az intuíciót, és bevonz
az életünkbe minden olyan energiát, ami a harmonikus élethez kell.

A vízióm egy olyan ékszer volt,
ami nemcsak a léleknek, hanem a szemnek is gyönyörűséges,
megtartva archaikus, kezdetleges jellegét.

Paksi Éva

 

 

Az Atlantiszi Ékszerek honlapja hamarosan teljesen megújul, kérjük látogasson vissza!

 

Az eredeti ékszert, mely homokkőből készült, egy francia egyiptológus találta meg 1860-ban, a Királyok völgyében végzett ásatásai során, Jua Főpap sírjában. A gyűrűn lévő mintázat azonnal felkeltette az egyiptológus érdeklődését, mert egyáltalán nem illett az egyiptomi kultúrára jellemző hagyományos motívumokhoz. Az ábra ugyanis meghatározott geometriai formákból álló mintát mutatott. Az egyiptológus végül arra a megállapításra jutott, hogy a gyűrű több ezer éves, és Atlantiszról származik.

Azóta már tudjuk, hogy ez az egyik legrégebbi szimbólum, melyet az elsüllyedt kontinensről származó, körülbelül 50 ezer éves táblákon is megtaláltak, sőt Maya emlékekben és Indiában is.

Ékszerem minőségi spectrum üvegből, és dischroich fóliából készül, aminek köszönhetően az ékszerek különböző szögből megvilágítva más és más színnel ragyognak. A kézzel vágott üvegdarabokat kemencében, 750-800 C-on olvasztom, majd lassan hűtöm le, így az egyedivé olvadt üveg ellenállóvá, és szinte törhetetlenné válik. Minden egyes ékszer egyedi darab, ezért két egyforma nincs közöttük.

Az Atlantiszi Ékszer menüpontban minderről bővebben olvashat.

 

 


Szakkay A. Zsuzsanna

 

 

AJÁNLÁS

„Közel 20 éves Spirituális Tanácsadó- Gyógyító múltam tapasztalatai alapján szívből ajánlom az atlantiszi ékszer mindennapi használatát. Az ékszer aktivizálja az Univerzumban lévő gyógyító energiák befogadását, csakráink harmonikus működését, aktivizálja a Mindent átható Szeretet energiájának erejét, felerősödik bennünk az Őseink tudása, az Ősbizalom jelenléte, védelme.
A Végtelen Szeretet nevében:
Szakkay A. Zsuzsanna


 

 
VÉLEMÉNYEK

"Maga a szimbólum valóban nagyon érdekes: a legegyszerűbb formák segítségével tökéletesen ábrázolja a "teljes" egyensúlyt. A tervezésed pedig olyan mesteri érzékenységgel hozza előtérbe a szimbólumnak ezt az elbűvölő egyszerűségét, hogy rögtön az a vágy kerített hatalmába, hogy én is szeretnék megszerezni egy ilyet… Gyönyörű alkotás."
Hilmi Ortac
műfordító, Istanbul

 


"Először a színe fogott meg, akkor még nem éreztem semmit. Amikor a nyakamba került, még mindig csak egy gyönyörű ékszer volt. Szinte észre se vettem, mikor váltunk eggyé. Amikor rajzolok, vagy valami mélyen foglalkoztat és elgondolkozom, Megérintem, vagy megfogom. Ez valahogy ösztönösen jön, először észre sem vettem, csak miután valaki felhívta rá a figyelmemet. Az ékszer segít az elmélyülésben, legyen az munka, hobbi vagy bármi, ami foglalkoztat.
Nagyon szeretem az ékszeremet. Soha nem veszem le, még éjjel is rajtam van."
Liszkay Ildikó,
Budapest

 

"Éva, dobog az ÉKSZEREM SZÍVE! Élet van benne! Megkönnyezem boldogságom! Nagyon szépen köszönöm!"
Szakkay Zsuzsa

 

"Mióta először a kezembe vettem az ékszert, egyszerűen nem tudom letenni. Ha nincs velem, hiányzik.... Megnyugtat, ha a kezemben tartom, és szeretek elmerülni a látványában. Hiszem, hogy nálam teljesen igaz, hogy az ékszer választott ki magának. Soha nem gondoltam volna, hogy egy ékszer ilyen hatással lesz rám, de furcsa mód úgy érzem, hogy most lettem igazán kerek egész. :)"
Vodicska Zsófi

 

"Az Atlantiszi ékszer számomra fantasztikus élményt jelent. Alig tudom megfogalmazni azt a csodálatos érzést, amit akkor éreztem, amikor a kezemben tartottam. Egy pillanatra sem tudtam letenni, és alig vártam, hogy a nyakamban legyen. Boldogság, szeretet, felszabadultság, valami különös melegség vett hatalmába. Azóta is szinte kapaszkodik belém az ékszer, de az is lehet, hogy én kapaszkodom belé. Nagyon jó érzés hordani! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek!"
Mészáros Éva,
Szolnok

 

"Kedves Éva!
Az ékszert 2 hete kezdtem hordani. Meséltem Neked, hogy hiszek az isteni időzítésben, így - mint utólag bebizonyosodott - ennek is most jött el az ideje. :-)
Az utóbbi pár hónapban történtek dolgok (és értek csalódások), amelyek miatt ismét kicsit zárkózott lettem. Ez energetikailag a szívcsakrám bezáródásában mutatkozott meg. Elzárkóztam a szeretet elől, mert azt hittem, hogy a szeretetben csalódtam, miközben ezek az események mind az elfogadásra és az elengedésre tanítottak. Amikor ezt a bezárkózottságot felismertem, másnap ösztönösen viselni kezdtem az ékszert. Egészen emberfeletti, hogy a nyakamba akasztást követő első másodperctől kezdve hosszú órákon át éreztem egy nagyon-nagyon erős nyomást és szorítást a mellkasomban. Az ékszer energetikája segített az angyaloknak ismét megnyitni a szívcsakrámat, hogy ismét be tudjam fogadni és meg tudjam élni az emberi kapcsolataimon keresztül a szeretetet, és Éva, őszintén szólva, számomra ez a legnagyobb kincs és ajándék, amit ettől az ékszertől csak kaphattam.
Az angyalok megüzenték nekem, hogy közéjük tartozom, és gyógyító földangyal vagyok. Azért születtem erre az életemre, hogy a kommunikációmon és az emberi kapcsolataimon keresztül segítsek az embereknek megtanulni megélni a szeretetet, az elfogadást és a megbocsátást. Így Éva én is csatlakozom Szakkay Zsuzsához, és szívem minden szeretetével áldásom adom minden ékszerre, amit készítesz. És hogy tudd, az arkangyalok áldása is kíséri az ékszereidet..."
Kiss Viktor

 

"Kedves Éva!
Egy erőteljes rezgést, bizsergést érzek az ékszer közelében, és egyfajta ragaszkodást, hogy velem legyen. Néha forró, néha csupán bizsergéssel jelzi felém, hogy itt vagyok. Ez a ragaszkodás még új nekem. Már régóta nem éreztem ilyet, tárgynál pedig még egyáltalán nem. Szükségem van rájuk, és boldog vagyok, hogy velem vannak.
Köszönöm Őket!

Ékszereim...
Véd, nagyon is! A türkizzöld időről időre megváltoztatja a színét. Időnként sárgás-zöld, időnként kékeszöldként ragyog, mint az Északi-fény a képeken. A másik hol sötétebb, hol világosabb... Mi szerint változtatják a színüket, még nem jöttem rá, de köze van a viselője egészségi rezgéséhez, hangulatához.
Hogy bevonz mindent, amit szeretnék? Egyetértek. :) Nem voltam nagyra vágyó, nem olyan típus vagyok. Inkább számítok a kevesebbre, és ami azon felül jön, az plusz.
Szerettem volna elmenni a 2013-as Bon Jovi koncertre... Nem engedhettem meg magamnak a jegyet, racionális gondolkozás nehéz ügy, de elengedtem, hogy nincs rá szükségem. Már megvoltak az Ékszereim! :), mikor a tesóm közölte velem, hogy hozzam a jókedvemet, és megyünk a koncertre Bécsbe. (Bon Joviért 12 éves korom óta rajongok.) Nem szokásom sírni, de ez annyira meglepett, hogy könnyekben törtem ki.
Nem sokkal később jött egy másik meglepetés... A csapatommal együtt invitáltak minket Finnországba az ottani edző társak egy 50. születésnapra, s vele együtt egy képzésre... Finnország a szívem csücske, egyfajta önmegvalósítás. Kiváló lehetőség, és meglepődve álltam a tények előtt, hogy miért nem az edzőmet keresték meg az invitálással, miért rajtam keresztül ment az információ? Még sok a kérdés az úttal kapcsolatban, de biztos vagyok benne, ha kijutok, egy életre szóló élménnyel leszek gazdagabb.

Az Ékszereim vonzzák be a dolgokat az életembe.
Meglepetés követ meglepetést."
Szeretettel: Várfi Andrea

 

"Drága Éva!

Köszönetet szeretnék mondani a nyakék miatt. Mindenkinek tetszik a környezetemben, megdicsérik, hogy milyen szép. Bizonyára azt is érzik, hogy ez valamivel több, mint egy egyszerű nyaklánc.

Mikor legelőször felvettem, egy hihetetlen mély megnyugvás öntött el. Próbáltam csak az érzésekre koncentrálni és kitisztítani az elmémet az elvárásoktól, stb. Körbevett az egész energetikája és új embernek éreztem magam. Nagyon nehéz szavakba önteni ezeket az érzéseket,mert valójában nem adják át azt a teljességet, amit megtapasztaltam. Egy jó ideig az az érzés volt bennem, hogy összekapcsol a magasabb énemmel, egy másik dimenzióval. A negatív gondolatokat semlegesítette bennem, sokkal életvidámabb voltam. Ahogy hordom azóta is a negatív érzések nem szűntek meg, azoknak is megvan a maguk szerepe, de segít bevonzani élethelyzeteket, eseményeket az életembe, ami a saját utam megtalálásához vezet, ill. ami ahhoz vezet, hogy az utamon haladjak és teljessé válhassak. Ami nekem a legmeglepőbb volt, hogy egy olyan érzés kísér végig, ha rajtam van a medál, hogy ,,haza vezet”. Amikor elsőnek érintkezett a testemmel, akkor is ez az érzés vagy üzenet volt, ami áthatolt az elmémtől a szívemig. Segít, hogy a helyemre kerüljek a világban, hogy önmagam lehessek. Ez egy nagyon meghatározó érzés azóta is, érzem, ahogy szinte ömlik rám az égi energia.

Tudom, hogy ezt nem csak a medálnak köszönhetem, de olyan hatalmas energia van benne, ami segít az ember negatív gondolatait észrevétlenül átírni.
Még egyszer, köszönöm, hogy megalkottad!"
Szeretettel: Midling Dalma

 

 


 


Paksi Éva      Telefon: 06-30-439-5070      E-mail: ipaksi.eva@gmail.com      Honlap: www.atlantisziekszer.hu
Designed by Webenium