BEMUTATKOZÁS

 

Néhány évvel ezelőtt a Domján Edit-díjas nagyszerű színésznőnek, Jónás Juditnak ajándékoztam az egyik festményemet. Férje, Werner József díszlettervező azt tanácsolta, próbáljam ki az üveget, mert ott még élőbbek lesznek a színeim. Engem viszont akkor még nem érdekelt az üveg.

Sok-sok év telt el, és ismét hosszabb időt tölthettem Ausztráliában, a számomra oly fontos földrészen. Anno a festés iránti vágy is ott ébredt bennem, és 2009-ben is úgy jöttem haza, hogy tudtam, az üveg valamilyen formában része lesz a napjaimnak. Innentől kezdve „véletlenek” sorozata terelgetett a Tiffany-n keresztül az üvegolvasztásig, Az Ékszerem megszületéséig.

Az atlantiszi gyűrű misztériuma inspirált egy olyan ékszer elkészítésére, melyben az elmúlt korok bölcsessége és a letűnt civilizációk tudása tükröződik, mindemellett gyógyít, elősegíti az intuíciót, és bevonz az életünkbe minden olyan energiát, ami a harmonikus élethez kell.

A vízióm egy olyan ékszer volt, ami nemcsak a léleknek, hanem a szemnek is gyönyörűséges, megtartva archaikus, kezdetleges jellegét.

Az ékszeren lévő szimbólum az egyik legrégebbi szimbólum, melyet az elsüllyedt kontinensről származó, körülbelül 50 ezer éves táblákon is megtaláltak, sőt, Maya emlékekben, Egyiptomban és Indiában is.

Csodálattal tölt el a tudat, hogy egy csaknem 50 ezer éves szimbólum díszíti a megálmodott ékszeremet, és hogy ennek a szimbólumnak köszönhetően felerősödik bennünk az Őseink tudása, hogy gyógyító energiák szabadulnak fel, és hogy sok-sok embert öltöztethetek harmóniába.

Paksi Éva

 

 

Paksi Éva      Telefon: 06-30-439-5070      E-mail: ipaksi.eva@gmail.com      Honlap: www.atlantisziekszer.hu
Designed by Webenium